Начало Начало
Европроект Европроекти с НЕСТ
Еврофондове - "ОП"
Business Support Center Бизнес за МСП Ново
Инвестиции Инвестиции
НЕСТ Консулт НЕСТ-Консулт
Инфоцентър - НЕСТ ИНФОБИЗНЕС Инфоцентър
Фирмен сервиз Услуги
Фирмен профил Фирмен профил
  Екип Екип
  Структура Структура
  Новини Новини
Контакт Контакт
ЕВРОПЕЙСКИ  СЪЮЗ БЪЛГАРИЯ
Фирмен профил
Кои сме ние и с какво се занимаваме

Агенция НЕСТ ООД е инвестиционнен-икономически консултант по въпросите на установяването на чуждестранни фирми в България, както и на български предприемачи които желаят да изнесат производството си в страни от ЕС или да открият собствени офиси и представителства там. Обръщането към Агенция НЕСТ е стъпката за чуждестранните компании, които искат да основат в страната дружество.
Агенция Нест е изпълнителнителното дружество на Асоциация НЕСТ – Асоциация за икономическо развитие на търговско, стопанските и индустриални предприятия.

Услугите на Агенция НЕСТ не са безплатни. Агенцията дава консултации на заинтересованите предприятия, които искат да се установят в България, както и на тези които желаят да изнесат производството си в страни от ЕС или да открият собствени офиси и представителства там, относно всички съществени за место установяването въпроси, предоставяме информация за България, като място за бизнес и инвестиции и активно привличаме потенциални инвеститори.

От нашия офис в София разработваме проекти за Европа и ЕС, както и за САЩ, Канада и Азия.

Екипът на Агенция НЕСТ предлага на международните инвеститори съобразена с потребностите им информация, подпомагане и даване на консултации в следните области:

Всички аспекти на тема "България, като място за бизнес и инвестиции",
Търсене и избор на най-благоприятни места за установяване на предприятия,
Търсене на подходящи седалища за фирмите и на недвижими имоти,
Въпроси относно учредяването на предприятия и съпътстващи консултации при учредяване-то на предприятия,
Подпомагане и възможности за финансиране,
Трудово-правни и данъчно-правни въпроси,
Търсене на български партньори за съдружие и joint ventures,
Всички въпроси, отнасящи се до мястото на установяване след успешното реализиране на проекта.
   

За успеха си, фирмите трябва да разполагат с много добри инструменти, включително да са оборудвани с нови технологии, да отговарят на съвременните изисквания и да използват нови стратегии и да се възползват от приимуществата и възможностите създавани от днешния динамичен свят. Нашата Агенция предоставя многообразни всеобхващащи бизнес услуги, работейки в ерата на глобализиращата се икономика. Бизнес консултации за смесени предприятия (Joint Ventures), инвестиционно преместване на производства в България, фирмено представителство, посредничество, инвестиционни услуги, организация на дистрибуторски мрежи, информация за намаляване на риска - това са само част от услугите, които Агенция НЕСТ извършва за своите клиенти, те да се чувстват сигурни в успеха на своите начинания и инвестиции, както и да посрещнат изискванията на новата динамична икономика. Днешното бизнес мислене изисква дълбоко и всеобхватно разбиране на качествата за успех в глобализиращят се бизнес климат на днешното и утрешно бизнес пространство.
Агенция НЕСТ е оперативния изпълнител на целите и задачите.на Асоциация НЕСТ. Успехът на Агенцията се дължи на лоялната работа с партньори, които искат да превърнат идеите си в пазарни продукти и да ги продадат по най-добрия начин. Нашите специалисти и експерт-консурлтанти предоставят професионални търговско-фирмени консултации на клиентите ни, желаещи да реализират и наложат своя продукт на българския и на международния пазар. Те са доказани специалисти, спечелващи доверието на партньорите ни с професионализъм, акуратност и лоялност. Качество, бързина и надежност са параметрите на които нашите клиенти могат винаги да разчитат.

На горе